Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    ИЗНЕВЕРИХ!съжалявам много колеги. ако се налага ме бичувайте но карах орел астра комби 2000-та 1.6 на гъз. исках просто да се увера че алфата е по хубава и беше така но орела хич не беше лош. просто двигатела му е прекалено бавен. нестава за испреварване
    Не че не става за изпреварване ами просто много е трудно от турбиниран двигател да се качиш на атмосферка и да кажеш че тя върви
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Време е да се изповядам и аз. Карах Форд КА......тъъът....а оставих Алфата някъде си и 2 дена бръмчах с КА....
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
        Време е да се изповядам и аз. Карах Форд КА......тъъът....а оставих Алфата някъде си и 2 дена бръмчах с КА....
        Да я оставиш ей така някаде...Много лошо чедо ще има наказание
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Не че не става за изпреварване ами просто много е трудно от турбиниран двигател да се качиш на атмосферка и да кажеш че тя върви
          то тва собственика и го казваше. аз не съм испреварвал ама е бавна

Comment

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
            то тва собственика и го казваше. аз не съм испреварвал ама е бавна
            И аз като карах едно Ауди 100 2.0I 16V 140 коня и хем връшам 4 и пак трудна работа, та накрая на 90-100 връщах 3 и що годе набираше толкова колкото аз като изпреварвам на 5 с мойто 2.4 JTD
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• И аз изневерих ..... на лявата си ръка . Праих си чикия с дясната......
              изневерих и на жена ми (дет липсва),изневерих и на 440 хилядната ми хлебарка в мазето. Вместо нея утрепах една от съседното мазе.
              Изневерих и на леглото ми ,преди 3 години спах в чуждо ....
              Изневерих и на телевизора ми ,и на печката ,и на хладилника ,и на какво ли още не ... що за простотии,а?

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                И аз изневерих ..... на лявата си ръка . Праих си чикия с дясната......
                изневерих и на жена ми (дет липсва),изневерих и на 440 хилядната ми хлебарка в мазето. Вместо нея утрепах една от съседното мазе.
                Изневерих и на леглото ми ,преди 3 години спах в чуждо ....
                Изневерих и на телевизора ми ,и на печката ,и на хладилника ,и на какво ли още не ... що за простотии,а?
                Мисля че е редно след това мнение някой да алармира и сезира прокуратурата - това е сериозен изневерач.....члена е от три до шест бири......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Мисля че е редно след това мнение някой да алармира и сезира прокуратурата - това е сериозен изневерач.....члена е от три до шест бири......
                  И бахти глобата
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Баси му и скапаната работа! Отидох до РИлския Манастир и направо си скъсих живота с 20 години!!! То не бяха колони от тирове и коли в посока София Перник..., то не беше скапан път и някакви 90 годишни дядки и бабички каращи с 50км/ч на прав път извън града при ограничение 90км/ч....И не стига това, ами поради тежкия трафик правеха километрични колони зад тях. Както си караме с 50 разбира се.... и пенсионера решава, че май много се разбързал и на ПРАВА отсечка извън населено място (без коли, пешеходци, препятствие на пътя или каквото и да било) набива спирачки до 30 км/ч и така след 1 километър пак и ПАК и ПАК...ии аааа грррр скъсаха ми нервичките!!!!
                    За капак на всичко тоя проклет булевард Борис 3-ти ли какъв е....Трябва да ги изринат тия павета из основи и да положат един асфалт...В европейска държава сме все пак и 21 век!!! Не съм с каруцата или файтона с 2 коня от пред...Минах 2 пъти (отиване и връщане) от там и колата ми се раздрънка ТОТАЛНО...Вътре в купето какви резонанси и симфонии се чуваха от тия ми ти надигнати и пропаднали на места павета не е реалистично!!!! Вярно със спортно окачване съм, вярно със 17-ки съм, ама то това не е път, не се трае!!!
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Баси му и скапаната работа! Отидох до РИлския Манастир и направо си скъсих живота с 20 години!!! То не бяха колони от тирове и коли в посока София Перник..., то не беше скапан път и някакви 90 годишни дядки и бабички каращи с 50км/ч на прав път извън града при ограничение 90км/ч....И не стига това, ами поради тежкия трафик правеха километрични колони зад тях. Както си караме с 50 разбира се.... и пенсионера решава, че май много се разбързал и на ПРАВА отсечка извън населено място (без коли, пешеходци, препятствие на пътя или каквото и да било) набива спирачки до 30 км/ч и така след 1 километър пак и ПАК и ПАК...ии аааа грррр скъсаха ми нервичките!!!!
                      За капак на всичко тоя проклет булевард Борис 3-ти ли какъв е....Трябва да ги изринат тия павета из основи и да положат един асфалт...В европейска държава сме все пак и 21 век!!! Не съм с каруцата или файтона с 2 коня от пред...Минах 2 пъти (отиване и връщане) от там и колата ми се раздрънка ТОТАЛНО...Вътре в купето какви резонанси и симфонии се чуваха от тия ми ти надигнати и пропаднали на места павета не е реалистично!!!! Вярно със спортно окачване съм, вярно със 17-ки съм, ама то това не е път, не се трае!!!
                      За жалост не само там е такъв пътя брате-е-е-е!!!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• И мене ме дразни това...
                        Но ме дразни още повече, че като асфалтират някоя улица на цяло и после като и наслагат бабунките и Ебават мамата на всичко, само си трошим колите така още повече
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• То това не са бабунки, а направо могили. Не мога да разбера защо гърбиците верно ги правят толкова високи като някакви барикади. И без това малките улици са ни толкова гадни, че не може да се кара бързо, а на всичкото отгоре сложили и барикади разбираш ли. Малоумна работа!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            То това не са бабунки, а направо могили. Не мога да разбера защо гърбиците верно ги правят толкова високи като някакви барикади. И без това малките улици са ни толкова гадни, че не може да се кара бързо, а на всичкото отгоре сложили и барикади разбираш ли. Малоумна работа!!!
                            На повечето места "бабунките" са слагани от хората, които живеят в блоковете до улицата, защото им е писнало от разни диви селяци, които обичат да показват колко им вдига колата на втора между децата, колите и другите хора наоколо. И естествено, никой не се е съобразил с изискванията за тия "бабунки".
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              На повечето места "бабунките" са слагани от хората, които живеят в блоковете до улицата, защото им е писнало от разни диви селяци, които обичат да показват колко им вдига колата на втора между децата, колите и другите хора наоколо. И естествено, никой не се е съобразил с изискванията за тия "бабунки".
                              Аз не казвам, че не трябва да се слагат, но има улици по които минавам и да ти кажа там гърбиците наистина са напълно излишни. Просто улиците са толкова разбити, че а тръгна някой селяк да се доказва, а му се разпадна колата...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Аз не казвам, че не трябва да се слагат, но има улици по които минавам и да ти кажа там гърбиците наистина са напълно излишни. Просто улиците са толкова разбити, че а тръгна някой селяк да се доказва, а му се разпадна колата...
                                Е естествено, аз просто казвам, защо са толкова смотани лежащите полицаи.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X